Bəyəndiyiniz televeriliş
5 posters
1 səhifə (Cəmi 1 səhifə)
Bəyəndiyiniz televeriliş
Azərbaycan teleməkaninda bəyəndiyiniz televeriliş varmi??? Varsa hansidir???
REBEL- KİLLER
- Məkan : BÜTÖV AZƏRBAYCAN
Geri: Bəyəndiyiniz televeriliş
"Zorxana", "Hesabat" - həmişə baxa bilmirəm, amma çalışıram ki, baxım.
Səviyyə o qədərdirki, bilmirəm hansına baxım verlişlərin? Atv, Aztv, Lider o qədər səviyyəli verlişlər yayımlayırki, çaşıb qalıram hansına qalım
)))))))))) arada ans-də Orxan Fikrətoğlunun apardığı verlişlərə baxıram. Birdə 1il əvvəl Mirşahinin "Hesabat!ına baxırdım hər bazar

Jurnalist_89- Çavuş
- Məkan : Bütün Türk diyarı
İstəyirdim yazım, "Orxanın Söz Bazarı"... Amma qismət olmadı. Cəmi bir verilişlik ömrü oldu elə verilişin.
Qonaq- Qonaq
Mən də sənin kimi .Seindim ki nəhayət ki gözlədiyim tip bir televeriliş yarandi.Amma onu da baglatdirdilar...Qəribədir görəsən Orxan bundan sonra ans-de nece işləyəcək???Veydemanis yazıb:İstəyirdim yazım, "Orxanın Söz Bazarı"... Amma qismət olmadı. Cəmi bir verilişlik ömrü oldu elə verilişin.
REBEL- KİLLER
Maraqlıdır, görəsən ümumiyyətlə Orxan ANS-də işləyəcək?REBEL yazıb:Mən də sənin kimi .Seindim ki nəhayət ki gözlədiyim tip bir televeriliş yarandi.Amma onu da baglatdirdilar...Qəribədir görəsən Orxan bundan sonra ans-de nece işləyəcək???Veydemanis yazıb:İstəyirdim yazım, "Orxanın Söz Bazarı"... Amma qismət olmadı. Cəmi bir verilişlik ömrü oldu elə verilişin.
Və bir də, məlumatı olanlardan bu işin təfsilatını yazmağı xahiş edirəm.
Qonaq- Qonaq
Mən həmin günlərdə evimizdə televizor açılmadığına görə ümumiyyətlə bu verilişlə bağlı heç ə eşitməmişəm. Siz heç olmasa bu verilişin efirə gedərkən nədən danışıldığını mənə də deyin.Veydemanis yazıb:Maraqlıdır, görəsən ümumiyyətlə Orxan ANS-də işləyəcək?REBEL yazıb:Mən də sənin kimi .Seindim ki nəhayət ki gözlədiyim tip bir televeriliş yarandi.Amma onu da baglatdirdilar...Qəribədir görəsən Orxan bundan sonra ans-de nece işləyəcək???Veydemanis yazıb:İstəyirdim yazım, "Orxanın Söz Bazarı"... Amma qismət olmadı. Cəmi bir verilişlik ömrü oldu elə verilişin.
Və bir də, məlumatı olanlardan bu işin təfsilatını yazmağı xahiş edirəm.
U-JIN, nə çox şey itirmisən...
Daha nələrdən danışmadı ki???
Qarabağ problemi, ermənilərlə münasibətlər, cüdoçularımızın "oralara" getməsi.
Və hətta şou-biznes...
Bir də nəzərə al ki, bütün bunlar Orxanın satirik qələmindən çıxmış tərzdə.
Daha nələrdən danışmadı ki???
Qarabağ problemi, ermənilərlə münasibətlər, cüdoçularımızın "oralara" getməsi.
Və hətta şou-biznes...
Bir də nəzərə al ki, bütün bunlar Orxanın satirik qələmindən çıxmış tərzdə.
Qonaq- Qonaq
Qulp, Zorxana və Sevinc Osmanqızının verlişi.
Jurnalist_89- Çavuş
- Məkan : Bütün Türk diyarı
Yene de Orxan..Mozalan verilisi.Haminiza baxmagi meslehet gorurem
REBEL- KİLLER
1 səhifə (Cəmi 1 səhifə)